Friday, December 31, 2010

Produk hpa - sudah mencapai 310 produk halal muslim

Pencarian produk halal merupakan satu cabaran pada masa kini kerana masalah halal yang telah disalahguna, halal jakim yang telah tamat tempoh, atau meletakkan logo halal sewenang-wenangnya dan bermacam-macam lagi masalah. Kedatangan produk alternatif seperti produk hpa banyak membantu masyarakat Islam.

Produk hpa telah mencapai lebih kurang 310 produk halal dan terdiri dari pelbagai kategori produk hpa . Bermula dari produk herba , kini hpa industries juga telah mengeluarkan produk harian dan juga minuman. Ini menjadi produk halal alternatif kepada produk halal yang sebenarnya diragui kehalalannya.

Untuk mendapatkan senarai produk hpa , sila ke laman web http://www.saudagarcyber.net/main . Tinggalkan nama dan email, nanti akan kami followup. Produk hpa boleh didapati di cawangan atau stokis hpa di serata Malaysia.

Produk hpa juga ditambah dari masa ke semasa untuk mencapai hasrat hpa industries untuk mempunyai pasaraya Islam . Untuk mempunyai pasaraya sendiri tentunya memerlukan jumlah produk yang banyak . HPA kini cuba menambahkan produk hpa melalui usahasama dengan syarikat pengeluar produk halal yang sesuai.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...