Wednesday, November 10, 2010

Cara menghilangkan jerawat secara semulajadiCara menghilangkan jerawat secara semulajadi merupakan cara yang terbaik untuk menghilangkan jerawat. Ini kerana cara menghilangkan jerawat ini tidak menggunakan bahan kimia yang tentunya akan dapat mengelakkan daripada kesan sampingan yang berbahaya. Oleh itu, ia bermakna cara ini adalah selamat dan insyaallah tidak kurang efektifnya berbanding cara menghilangkan jerawat menggunakan berbahan kimia.

Cara menghilangkan jerawat secara semulajadi juga tidak bermakna kita terpaksa mencari sendiri bahan semulajadi tetapi kini pelbagai produk yang diformulasi tanpa menggunakan bahan kimia ada tersedia dipasaran. Tapi gunakanlah cara menghilangkan jerawat semulajadi yang diiktiraf oleh kementerian kesihatan. Jangan menggunakan sewenang-wenangnya cara menghilangkan jerawat yang dikatakan sebagai selamat tanpa periksa dahulu sijil kesihatan produk tersebut.

Antara cara menghilangkan jerawat secara semulajadi ialah dengan menggunakan sabun amoorea. Sabun amoorea diformulasi secara semulajadi dan selamat digunakan. Pihak pengeluar juga menyediakan insurans jika terdapat apa-apa yang berlaku jika menggunakan sabun amoorea sebagai cara menghilangkan jerawat. Untuk maklumat lanjut mengenai sabun amoorea, sila ke link di bawah:

>>>> Cara menghilangkan jerawat


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...